Over Ons

Over ons

Over Loopbaangids

Op loopbaangids vind je tal van informatie over loopbaanbegeleiding. Je vindt er tips & tricks, interessante artikels en natuurlijk een overzicht van tal van erkende VDAB loopbaancoaches in de buurt.

Onze Visie

Onze visie is simpel: iedereen verdient een gelukkige en evenwichtige carrière. Werk moet je niet alleen uitvoeren om geld te verdienen, maar ook om jezelf te kunnen ontwikkelen en gelukkig te zijn. Daarom geloven wij ook rotsvast in loopbaanbegeleiding, en brengen jou eenvoudig in contact met een loopbaancoach in de buurt.

Onze Missie

Loopbaanbegeleiding is er voor iedereen die vastzit in zijn of haar job, ontevreden is of op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Daarom brengen willen wij jou informeren over alle mogelijkheden die er voor je zijn.

Wie wij zijn?

Loopbaangids.be is een onderdeel van BlueHippo, een jong & dynamisch digitaal marketing bureau dat gelegen is in Kapellen (Antwerpen).

Bluehippo heeft een ruime ervaring met webdevelopment en online marketing. Deze ervaring heeft ons geleerd dat het koppelen van klanten met de juiste bedrijven via het internet nog voor verbetering vatbaar was. Daarop is het initiatief gekomen om een webplatform te ontwikkelen dat deze ongemakken aanpakt, en een betere ervaring biedt aan zowel klanten als bedrijven.