Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Volgde je reeds loopbaanbegeleiding de afgelopen 6 jaar? Of voldoe je nog niet aan de zeven jaren werkervaring? Dan kom je helaas niet meer in aanmerking voor de loopbaanbegeleidingscheques, maar dat betekent niet dat er geen hulp voor je beschikbaar is!

Er zijn namelijk ook verschillende organisaties die loopbaanbegeleiding aanbieden zonder dat je hiervoor cheques nodig hebt.

Deze organisaties kunnen je helpen met bijvoorbeeld met tal van loopbaanvragen:

 • Wil ik het werk dat ik nu doe nog blijven doen?
 • Hoe kan ik met meer plezier naar mijn werk gaan?
 • Hoe zorg ik voor een betere balans tussen werk en privé?
 • Ik droom van een eigen zaak te starten, maar is dit wel iets voor mij?
 • Ik wil veranderen van werk, wat zijn de mogelijkheden op de arbeidsmarkt?
 • Hoe weet ik welke job nu écht bij me past?
 • Hoe kan ik mijn kwaliteiten en unieke talenten verder ontwikkelen?
 • Hoe ga ik om met conflicten en/of pesten op het werk?
 • Hoe kan ik groeien binnen mijn organisatie?
 • De werkdruk blijft stijgen, hoe ga ik hier mee om?
 • Hoe maak ik een goede cv?
 • Hoe presenteer ik mezelf op een sollicitatiegesprek?
 •  …

Samen met een loopbaancoach bespreek je welke vragen bij jou spelen en krijg je concrete handvatten aangereikt die je meteen in de praktijk kan toepassen. Benieuwd naar wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend infogesprek in.

Hoe werkt loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques?

Dit hangt af van coach tot coach, maar in de meeste gevallen zal je een traject doorlopen van zo’n 4 tot 6 uur aan de hand van jouw loopbaanvraag. Hierbij wordt jouw persoonlijkheid, situatie, kennis, ervaring en netwerk in kaart gebracht. Er wordt vervolgens een plan opgesteld met concrete stappen die je kan zetten om dichterbij jouw doel te komen.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques?

Ook dit zal afhangen van de loopbaanbegeleider, maar in de meeste gevallen bedragen de kosten tussen de €40 en €100 per uur.

Hoe starten met loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques?

Starten met loopbaanbegeleiding is makkelijker dan je denkt!

In ons uitgebreide netwerk vind je vast een loopbaancoach die bij jou past.

Vul je gegevens in en start met een gratis telefonische intake of face-to-face infogesprek!

Tijdens het infogesprek bespreek je wat je precies verwachtingen zijn van loopbaanbegeleiding. Zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden die er voor jou zijn.

Het is geheel gratis en vrijblijvend, dus twijfel niet langer.