Loopbaanbegeleiding Reviews en Ervaringen

Loopbaancoach Roos is echt een doorwinterde professional met heel wat bagage en ervaring. Dit maakte dat ze mij op weg kon helpen om stil te staan bij wie ik ben, waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan realiseren. Ze helpt je niet alleen met het achterhalen van je drijfveren en ambities, maar zet je ook aan tot actie! En dit alles op een correcte, respectvolle en discrete manier. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!
Tania Willems
Key account manager
5/5
Ik had het gevoel vast te lopen in mijn werk en weg te kwijnen in een functie die ik niet graag uitvoerde. Nadat ik loopbaancoaching had gevolgd bij Ellen, kreeg ik veel duidelijkheid over wat ik verder wilde en waar mijn interesses liggen. Dankzij deze coaching ben ik toegekomen aan een baan die heel wat beter bij mij past en waar ik dagelijks met veel plezier naartoe ga! Een aanrader dus voor wie vastloopt in zijn job!
Ilse Roose
Business developer
4.5/5
Ik heb al heel wat verschillende jobs gehad, maar nooit heb ik écht kunnen uitgroeien tot waar ik nu sta. Dankzij Stefanos weet ik nu welke kant ik op wil met mijn carrière en hij heeft me geholpen om de juiste stappen te zetten. Ik kan hem dan ook zeker aanbevelen!
Kristof Pauwels
Recruitment consultant
5/5
Ellen heeft me geholpen om terug inzicht te krijgen in mijn drijfveren en ambities. Ze leerde me op een andere manier naar mijn werk te kijken en ik ben dan ook met veel plezier naar mijn werk gaan terugkeren! Dank je wel Sabine!
Iris Vandenbussche
Business developer
5/5
Begeleiding door Yana was zeer professioneel en vriendelijk. Ik heb meteen een vertrouwensband gevoeld, waardoor ik makkelijker mijn innerlijke wensen naar boven liet komen. Dankzij de verkennende gesprekken en verschillende testen die we hebben afgenomen, heb ik nu inzicht in wat me te doen staat op vlak van jobverandering. Dit is zeker een aanrader!
Frederik Vanheste
5/5
Ik heb met Stefanie loopbaanbegeleiding gevolgd nadat ik 2 jaar lang last had van een bore out. Het was een zeer waardevolle ervaring, waarbij ik mezelf beter leerde kennen. Sandra gaf me ook veel tips over opleidingen en websites om informatie te vinden over beroepen.Ik wist even niet welke richting ik uit moest op professioneel vlak, maar dankzij de sessies heb ik mijn talenten ontdekt en heb ik een carrièreswitch gedaan. Ondertussen ben ik al 3 maand aan het werk in de richting die ik zocht, en voel me weer voldaan met mijn werk.
Shana Vergauwe
Verkoopmedewerker
5/5